dissabte, 18 d’abril del 2009

Assemblea General -Nova junta-

Avui divuit d'abril de 2009 ha tingut lloc a Terrassa l'assemblea general de GRIMPACAT. Com molts ja sabíem, en Pep Sibilla ha deixat el càrrec de president de l'associació. Aprofito des d'aquí per donar-li les gràcies per la feina feta i per haver re-adreçat la situació de GRIMPACAT en uns moments difícils. Quan semblava que l'associació es dissolia, per manca de compromís de la gent, potser també per manca d'experiència, en Pep va agafar el timó i va reconduir la situació, evitant que GRIMPACAT desaparegués.

La junta actual ha estat escollida per unanimitat dels membres que han assistit a l'assemblea i és la següent:

President: Àlex Cuadrado

Vicepresident: Joan Crespo

Secretari: Guillem Nicolàs

Tresorer: Daniel Gabarró

Vocals: Kike Castro, Joan Bellomar, Dani Martínez.

Ara, amb una nova junta, també volem assolir nous reptes. Potser el més principal és que el soci de GRIMPACAT sigui més participatiu. Per tal de que això passi, començarem per l'open de grimpa, al maig. També farem tríptics informatius, pancartes divulgatives per quan hi hagi esdeveniments, samarretes, i cartells de senyalització de “riscos per tasques a l'arbre” i “no aparqueu, properes tasques d'esporga ...”. Tant aquests cartells com els tríptics també estaran disponibles al web i al bloc per descarregar-se'ls en format PDF. També farem cursos de formació i procurarem d'implicar-nos directament en les tasques de certificació que esdevinguin a Catalunya.

Hi ha hagut la proposta de canviar el logotip de GRIMPACAT, podeu enviar les vostres propostes a webmaster.grimpacat@gmail.com.

També segueix en peu el concurs fotogràfic, que amb data límit a l'octubre servira per elaborar el calendari de GRIMPACAT per l'any 2010. Les fotos d'un mínim de 5Mpx hauran de ser enviades al mail anteriorment dit.

Per acabar, recordar-vos que podeu subscriure-us en les notícies d'aquest bloc així tant com en els comentaris, de manera que rebreu notificació d'allò que s'afegeixi nou. També vull recordar-vos que la participació vostra és necessària i que per això podeu comentar els articles que surtin al bloc, així com també aportant els vostres apunts, fotos, experiències, etc.


Ajudeu a que GRIMPACAT creixi, perquè nosaltres som vosaltres.