dissabte, 25 d’abril del 2009

Carta de'n Pep Sibilla a GRIMPACAT

El darrer dissabte 17 d’abril, varem celebrar l’assemblea general de la nostra entitat, de la qual n’he format part de la Junta directiva des del principi, a l’any 2003. He de dir que ha estat un llarg camí, del qual n’han sortit molts fruits, un camí que ha beneficiat el nostre ofici i ens ha facilitat l’accés a moltes coses, i notablement.

En aquest darrer any he tingut l’honor de ser el president, amb una junta de la qual he de dir que ha estat exemplar en tots els aspectes. En aquesta darrera assemblea, he expressat la meva decisió, de deixar de formar part de la junta directiva.

Des d’aquestes línies vull agrair a tots els socis que estan i han estat a la junta, agrair-los el bon rotllo i la companyonia que m’han brindat en tot moment.

També agrair a les entitats “germanes” com poden ser l'AEA, TREPA i l’APEVC que compartim objectius semblants i en tot moment ens han brindat recolzament.

Us desitjo molta sort a la nova junta encapçalada per l’Àlex Cuadrado i animo a tots els socis que seguim treballant per que Grimpacat segueixi sent una gran entitat, petita però amb uns objectius ben clars i amb ganes de fer les coses ben fetes.

Fins ara i sempre.



Josep Sibilla i Bruguera