dissabte, 29 d’agost del 2009

Reunió amb Tècnics de Sanitat Vegetal

El dia de 10 de setembre a les 16 h al IES d’hortifruticultura de Reus ée farà una reunió informativa a càrrec dels responsables i tècnics de Sanitat Vegetal, per informar a tots els professionals que estiguin interessats pel tema del morrut i la nova legislació que ens afecta directament.

Esteu tots convidats i un altre cop necessitem la vostra massiva participació perquè aquest acte sigui un èxit i en traiem la màxima informació de la gent que està lluitant a primera fila contra el morrut.


El temari a tractar serà el següent:


  • Estat de la plaga.

  • Estratègia actual.

  • Legislació.

  • Consells pràctics per a Professionals

  • Preguntes i consells.


Els senyors responsables de Sanitat vegetal estan molt interessats en reunir-se amb nosaltres i intercanviar opinions amb els professionals arboricultors que ens trobem cada dia amb el problema del morrut.

Totes les vostres opinions i experiències son importants, i poden fer que aquesta reunió sigui enriquidora per tots.


Alex Cuadrado.

1 comentari:

Guillem Nicolàs i Larruy ha dit...

Penso que la data del deu de setembre no ha estat ben triada, l'onze de setembre és la Diada Nacional de Catalunya i per tant festa, al coincidir aquesta en divendres vol dir que el dia de la reunió és el dia de l'inici d'un cap de setmana llarg. Jo em pregunto: Quin professional té temps lliure per desplaçar-se a Reus en dia laborable quan la setmana de treball és un dia més curta? Qui espereu que vingui que tingui previst aprofitar la festa? Doncs hi ha molta gent que tenia ja planificada alguna sortida. I els que finalment hi vagin es trobaran les carreteres amb més trànsit del normal.

Opino que seria millor endavantar la cita al divendres quatre de setembre i a una hora mes tardana.