dijous, 14 d’abril del 2011

The Old Oak


En van dir que per Suecia hi havia un roure mil·lenari, aprofitant el bon temps una companyia agradable, y una furgoneta de “lux” ens vem endinsar per els camins, boscos, i llacs, va començar el viatge.
Llavors per on començar, els camins sempre rodejats de boscos i sempre, sempre acaven en llacs meravellosos, amb un entorn ideal per fer un foquet, plantar la tenda i tirar la canya, i el colega que treu un “pedazo” de peix. Això és massa.


Els boscos, de pi roig, piceas i bedolls, també es veuen roures i molts faigs,
grans, bonics i rodejats de natura, això és el paradís.
Espera! para! que era aquell arbre!! un roure, un de gran, parem i fem una ullada, quin tronc i quina copa…El disfrutem en silenci, Fem unes fotos
Potser es un dels arbres amb més presencia que he vist, molt heavy.

Però no es l’autèntic, continuem el viatge, un altre camí, un bosc, el llac, un altre paradís. Hem dona la sensació de que per aquí ha de ver un bon exemplar, el busco, amb trobo amb un home , te pinta d’autòcton, li pregunto, el segueixo, hem trobo perdut per una fageda, i m’ensenya un arbre, un pi roig a la vora del llac, però no es el que hem pensava trobar.

Perduts un altre cop, o per lo menys això hem semblava, a prop del poble de Vimmerbi, i al costat del parc natural Norra Kvills, una granja, el trobem.
Aquest es l’autèntic “The old oak”.
Això s’ha de disfrutar, quin arbre, ens seiem el mirem, un altre cop en silenci.
Aquest arbre es lo màxim, quina passada!!

L’entorn meravellós i l’exemplar amb molt, molt de caràcter, el viatge a tingut sentit.

Alex Cuadrado